FRIDASSA TAPAHTUU

Stand up -koomikko Tomi Haustola aloittaa kevätkiertueensa meiltä 11.2. klo 19!
Liput myynnissä ennakkoon Fridan tiskiltä 9.1. lähtien.

"Tänään meni näin" on tv:stä ja Tiktokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan uusi kokoillan show. Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. Lande ohjelmia.
Ja nyt hän on saanu valmiiksi show'nsa, jossa Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä. Show'ta on rakennettu pandemian alusta, 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavan niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.
Show'ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä s-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!
Tule siis nauramaan ja nauttimaan Tomin stand up -show'sta, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle.

Tommi Mujunen: 20 vuotta komiikkaa!

2023 on vuosi, jolloin Tommilla tulee täyteen 20 vuotta stand uppia. Se on pitkä aika, joten kyllähän tällainen merkkipaalu jonkinlaisen sooloesityksen tarvitsee.

Näin ollen keväällä 2023 Tommi lähtee kiertämään esityksellään ympäri Suomea! Tommi ei suinkaan keikkaile täysin yksin, vaan mukana on aina toinen kokenut koomikko lämmittelijän roolissa. Esityksessään Tommi tulee käymään läpi omat suosikkijuttunsa viimeisen vuoden varrelta, mutta saatetaan illoissa kuulla muutama juttu uran alkupuoliskoltakin.

Tommi on erittäin hyvä ja nopea improvisoimaan ja ottaa yleisön hienosti huomioon, joten voimme luvata, että jokainen keikka tulee olemaan todella hauska! Ja aina erilainen.

Piipahda ostamaan paikkasi esitykseen Fridasta!

Esityksen kesto n. 1h 30Liput: 20 €Showtime: 19